TLN Webdesign logo

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is tegenwoordig een ontzettend populair marketing instrument. Dagelijks worden er immers wereldwijd meer dan 200 miljoen zoekacties gedaan via Google en andere zoekmachines.

Het is dus van wezenlijk belang dat uw website via deze zoekacties gemakkelijk te vinden is. Er zijn diverse technieken die er voor zorgen dat uw website beter naar voren komt. Wij kunnen deze technieken toepassen, wat resulteert in hogere bezoekersaantallen op uw website.


Onze werkwijze bij zoekmachine optimalisatie:
 

Voordat wij beginnen met het proces van zoekmachine optimalisatie vindt een brainstormsessie plaats, waar de volgende onderwerpen aan de orde komen:

- Op welke trefwoorden wilt u gevonden worden?
- In welke regio wilt u zich profileren?
- Hoe kunnen wij binnen het gegeven budget het optimale rendement behalen?

Na de brainstormsessie worden de besproken trefwoorden geanalyseerd. Hoe vaak wordt er op deze woorden gezocht door gebruikers van zoekmachines en hoe hoog is de concurrentie van andere websites die ook op deze trefwoorden gevonden willen worden?

Hierna volgt het daadwerkelijke zoekmachine optimalisatie proces. Te beginnen met de on-page optimalisatie. In deze fase worden de trefwoorden optimaal in de website verwerkt. Vervolgens kan het off-page zoekmachine optimalisatie proces beginnen. Hier worden waardevolle links naar de betreffende website verzameld, om de waarde van de website te verhogen in de ogen van zoekmachines.

Neem gerust contact op indien u meer wilt weten over zoekmachine optimalisatie.
 

Zoekmachine optimalisatie

Webdesign bureau TLN webdesign: website ontwikkeling, contentmanagement en zoekmachine optimalisatie
© 2018 // info@tlnwebdesign.nl // Nieuw Balinge